Bernhus salg & service


Go to content

Om oss

Bernhus salg & service, heretter forkortet til bs&s, ble etablert den 13.10.2007.
Vi er et enkeltpersonforetak, og per dags dato så er det kun jeg, Jarle Bernhus (født i 1978), som er involvert i bedriften.

Jeg er selv utdannet elektriker, og begynte som lærling i 1996. Dette jobbet jeg med frem til 2001. Høsten 2001 begynte jeg å jobbe hos Flexit AS, avdeling Teknisk Service. Her jobbet jeg som service tekniker frem til juni 2008, så i 6,5 år så jobbet jeg daglig med å løse problemer/spørsmål ute hos kunder angående Flexit sine produkter.

Vår geografiske lokasjon er ca 10 km fra svenske grensen ved Ørje i Indre Østfold, kan samtidig nevne at Flexit AS er lokalisert på nettopp Ørje.

Videre vil jeg nå fortelle litt mer om de to forskjellige kategoriene virksomheten omfatter.

Ventilasjon og inneklima.
I denne delen av virksomheten så tar vi for oss alt av produkter som har med dette å gjøre, spesielt ventilasjon, og innen ventilasjon så har vi igjen spesialisert oss på Flexit AS sine produkter.Vi kan levere alt fra deres sortiment, uansett om det skal være komplett anlegg til deg som selvbygger, filter for vedlikehold, vifte til utskifting eller et defekt klips til kjøkkenhetten din.Ta kontakt med oss hvis du trenger noe, vi sender over hele landet.

Bil og motormarkedet.
Her er en annen liten del av oss, hvor vi selger dekk og felg samt legger om, balanserer og monterer disse. I tillegg bytter vi olje, filter, eksosanlegg og slike ting. Dette er en geskjeft som er mer tilregnet det lokale markedet.


Skulle det være noe du lurer på, eller noe du ønsker å bestille så nøl ikke med å ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi ser frem til å ta imot deg på en profesjonell måte!

Bernhus salg & service
46 96 95 96
salg@bernhus.no
Jarle Bernhus

Hjem | Om oss | Hvorfor ettersyn? | Produkter | Tjenester | Linker | Site Map


Back to content | Back to main menu